sinna mann
:: OM STYKKET     :: SKUESPILLERE    :: PRODUKSJON    :: KONTAKT    :: SPILLELISTE    :: PRESSE    :: TAKK! 

Skuespillere

 

 

«Sinna Mann er særlig relevant for barn og unge som møter
utfordringene i hverdagen. Forestillingen vil være et godt løft i
arbeidet for å forebygge og stanse vold mot kvinner.»

Patricia Kathee
Amnesty International Norge

Vivian Hein

 

Vivian er utdannet skuespiller ved ALRA i London 1990-94, produksjonsleder v/Egal Teater og medlem av NSF.

 

Hun har medvirket i en rekke produksjoner ved institusjonsteatre, privatteatre film og tv. Vivian har to selvskrevne stykker om "Erten og Furten" v/Troika Teater hvor hun også er produsent (se www.ertenogfurten.no).

Gard Pedersen

 

Gard er utdannet skuespiller ved Arts Educational i London 1995-98, har studert maskespråk ved Høgskolen i Oslo og er medlem av NSF.

 

Gard har bred erfaring som skuespiller fra teatre, film og fjernsyn. Treffer du på Gard så møter du en morsom fyr som vanligvis ikke er sint. Gard synes nemlig det er utrolig slitsomt å være sint.

 

Porfirio Gutierrez

 

Porfirio har teaterpedagogikk fra Kunshøyskolen, er utdannet ved Arts Educational i London 93-96 og har mange års erfaring fra friteaterscenen. Han har turnert hele landet med disse og flere institusjoner, sist med Brageteatret i Buskerud. For tiden turnerer han og tre musikere med “Rottefangeren fra Hamelen" i regi av Rikskonsertene.

 

Porfirio har manus og regi på "Gnag og behag", Égal teaters andre produksjon.

 

Kari Bunæs

Kari er utdannet skuespiller ved teater høgskolen i malmø 1986-89. Hun har også sin utdannelse fra Teaterprosjekt 84, Romeriket  folkehøyskole og manus- og dramaturgikurs i Stockholm. Kari har bred erfaring som skuespiller innenfor teatre, film og tv. Som dukkespiller har hun gjort ulike oppsetninger ved Riksteatret hvor hun bl.a. spilte Ringeren av Notre Dam.

Gunnar Strand

Gunnar er utdannet skuespiller og er medlem av Norsk Skuespillerforbund
Han har medvirket i en rekke produksjoner i inn og utland i roller som blant andre Richard III, Truffaldino, Kreon, Konstantin og Sir Simon Canterville.

Gunnar alternerer med Kari som dukkefører i stykket og er også ansvarlig for lys og lyd design
.

egal teater   Nordre Bergan Gård, 3810 Gvarv   |